Kun tarvevaje on riittävän suuri
kaatuu kivinen muuri
olen lohduton lapsi
itkuinen harmaahapsi
Olen ihminen
vailla ihmisyyttä
sisältä kuollut
kaukana kaikesta
Tyhjä
kaatuu kivinen muuri
olen lohduton lapsi
itkuinen harmaahapsi
Olen ihminen
vailla ihmisyyttä
sisältä kuollut
kaukana kaikesta
Tyhjä
Selite:
Tämän runon jälkeen käväisin taas teholla.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
houkuttelee etsijää
no joo hei ihminen joka on täysi itseään, niin hänen lähellään on hukkumis vaara liian suuri