Pimeyden Ruhtinas vs Taivaan Kuningas

Runoilija Titanica

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 31.3.2009
Viimeksi paikalla: 21.10.2022 15:51

Asuinpaikka: -
Syntymäpäivä:
28.10.1981
Facebook:

Olen puolierakko taiteilijatyyppi, yksinajatteleva surusielu.
 

Tervetuloa elämään

 

        ​tämä on nyt saattohoitoa
  1.  

olet toivottu esikoinen, parkulaukku erikoinen

 

  • vaan paketti oli väärä, merkkikin toinen 
 

Heikot lyhistyy matkalla hautaan

 

kylmä maailma ympärillä

 

  • ​​​hohkaa tulista hiiltä
 
  • ja hiipuu hiljaa
  •  
  •  
  • Ota vastaan iskut

          ja selviä niistä

          rimpuile ja kärvistele

          ja nouse pystyyn

 

Olen paha olen hyvä

olen kiltti olen ilkeä

olen myrkkyä sylkevä

kipinöitä kytevä

laavahyöky raapaisua vaille

pumpulia pöksyissä

pelkoa povessa

kyyhkynen rintapielessä

ja risti rinnassa

 

 

Elämä on helvetti, 
 

  • mutta kuolema voitettu on.
Selite: 
Elämä on saattohoitoa, näin totesi Hannu Lauerma. Erittäin hyvin sanottu.
oletus
Kategoria: 
 

Kommentit

Koskettavaa luettavaa, selite kertoo kaiken <3 
 

Käyttäjän kaikki runot