Ei ollut epäilystäkään
se tiedettiin jo varhain
että kun sinä kasvaisit tytöstä naiseksi
sinusta tulisi
jotain ihan muuta
Moni pukeutuu koreammin
mutta heidän timanttinsa vain korostavat
kuinka tylsiä he ovat
Moni maalaa kasvonsa jumalattareksi
mutta sinä voit nousta liian aikaisin aamulla
ärtyneenä
ja vielä silloinkin hurmaat
Et edes yritä
ja olet jo enemmän
sinua ei taida edes kiinnostaa
ja olet täysin vastustamaton
Kuinka sinua voisi katsoa
rakastumatta!
Jos joku voi siihen vastata
ampukaa hänet
sillä minä en halua tietää.
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Aivan upea rakkaudentunnustus! =)
kaveri näytti tän runon... ku oli lukenu mun viimesimmän, ja sano et tämä sun runos on vähän ku "vastaus" mun runoon :) .
jännäjuttu--
Joissakin ihmisissä vain on sitä jotakin, onko se sitä nk. karismaa, vai?
Hieno runo aiheesta.
Mahtavaa. Tämän koko runon juju on lopussa. Ja istuu sinne täydellisesti!
Todellista rakkautta, kaunista ja upeaa...harvoin kokee hienoa
Luin tätä runoa ja kaikki ennen viimeistä säettä oli minusta täysin turhanpäiväistä ja sanahelinää. Mutta viimeinen pelasti koko runon. Onnitteluni.
Sivut