Ilman silmiä
voin nähdä sinut
ja lämmön
minkä maailma saa
kun sinä kuljet sen läpi
Ilman korvia
voin kuulla sinut
ja laulun
mikä tyynnyttää
myrskynkin
Ilman siipiä
lennän luoksesi
Ilman pyrstöä
sukellan sisällesi
Ilman tulta
minä palan
Palan halusta
saada
sinut
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
oi, ihana! :)
Hienoa tekstiä. Jäi aika paljon oman tulkinnankin varaan. Tykkäsin todella.
Kauniisti kirjoitettu suurella tunteen palolla;)
Osui ja uppos!
Sivut