On outoa palata kotiin
kun on kauan ollut poissa
Se pieni puu siinä pihalla
se on jo varreltaan voimakas
ja sen oksilla keikkuu lapsia
Vanha kioski on poissa.
Siinä on supermarketti
otto ja posti
Hietaset asuvat vielä naapurissa
Paitsi Pentti
hän lähti enkeliksi
mutta Anna-täti
hän tekee vieläkin omenahilloja
Isän jalka amputoitiin jo aikoja sitten
mutta äiti kertoo
ettei isi enää juuri edes huomaa sitä
Ei edes haamukipuja,
paitsi sateella
Minun huoneeni on nykyisin toimisto
ja vierashuone
mutta siellä hyllyn päällä se on vieläkin
Hymypoika
eivät raaski heittää pois
Ullakolta löydän laatikoita
vanhoja leluja, vaatteita ja kuvia
kuvia ensirakkaudesta
ja kirjeitä koko kesän kestäneestä vakaumuksesta
Kaikki oli nuorena niin hengenvakavaa
Minun elämäni,
se näyttää samalta kuin vanha kotini
Muuttuneelta.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Rauhallista kuvailua, lopetus on hyvä.
Sivut