Minä näin hänet kevätaamuna
kun kukat ujosti nostivat vartensa maan läpi
kun linnut palasivat takaisin kotiin
Minä näin hänet tuulessa ja sateessa
näin hänet aalloissa ja vaahtopäissä
Minä näin hänet
vihdoin
Hän vain totesi
olin täällä koko ajan
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Näin on, siellä jossain on jokaiselle se oma joka voi todeta "olin täällä koko ajan"
Kaunis on kevät runosi :)
Joskus se onni löytyy odottamattomankin läheltä! Kaunista kuvaelmaa.. =)
Voi vietävä,,sinä se osaat sanoilla veistellä sielunmaisemia. Juup, ehdottomasti nautinto lukea tälläistä.
Tämä kosketti minua! Joskus kuljemme rinnakkain toisiamme huomaamatta. Valo avaa silmät!
Sivut