En halua kuulla totuutta
valehtele minulle
Sano, että pahikset tunnistaa
suipoista hatuista
ja punaisista sarvista
Sano, että maailma on mustavalkoinen
ettei harmaa luo siihen sävyjään
eikä muita värejä ole
Sano, että olen turvassa
ettei sängyn alla ole mörkojä
eikä kaappini ole pullollaan luurankoja
Sano, että minä saan olla vajaa
Sano, ettei minun tarvitse olla täydellinen
Sano se
Valehtele vähän
Selite:
Ihmiset monesti valehtelee säästääkseen omia ja muiden tunteita. Ikävä kyllä, totuus sekoittuu kovin helposti valheeseen.
Miksi on helpompi uskoa valhetta?
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Niinpä..
Tämä mun piti kyllä lukea pari kertaa ennen kuin oivalsin mitään, mutta sellaiset runot ovat yhtiä parhaimmista.. ne saavat ajattelemaan...
Hyvä oivallus! Valhe ja pikkuisen pyöristelty totuuskin ovat helpommat sulatella kuin karvas totuus!
niin pieni valkoinen valhe voi joskus olla parempi kuin kertoa koko totuus...
Sivut