Ole vaiti
aivan hiljaa
kuule, kuinka hiljaisuus laulaa sanattomia säkeitään
Sankarit unohtuvat
kaunottaret lakastuvat
lapset syntyvät
kuolevat
Kuin kukat Saharassa
ovat toivon aiheet harvassa
Heidät poltetaan,
unelmoijat
kirjarovioilla, juhannuskokoissa
Ja he nauravat
He tietävät salaisuuden
eivätkä sitä paljasta
sillä vain usko sen voi näyttää
Hiljaa
vaivu uneen
Herää Feenixinä
Shhh...
Selite:
Tajunnanvirtaa mielikuvituksen poimujen takaa...
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hienoa. pidin tästä kovasti.
katson suosiolla ja kiitän... :o)
Hieno, jotenkin arvoituksellinen.
Sivut