Hautani on kylmä ja hiljainen
Rikkaruohoja täynnä
Pian kai menetän oikeuteni
tähän maatilkkuun
kun kukaan ei ole jaksanut kunnostaa sitä
Enkä tiedä surullisempaa
kuin autioksi hylätty hauta
jolle ei tuoda kynttilöitä
tai muisteta jouluna
Parempi siis että laskevat päälleni uuden tulokkaan
niin ehkä joku alkaa taas vierailla täällä
Ja mitä nuorempi se tuore vainaja on, sitä parempi
sitä kauemmin sillä on kaipaajia
hyvittämässä syyllisyyttään
omasta elinvoimastaan
Selite:
taisin kirjoittaa kemian tunnilla kaverin vihkosta repäistyyn paperin palaan. inspiraatio ei tosiaan kysy aikaa eikä paikkaa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Upeita ja vahvoja ovat runosi, tämä menee suosikkeihin