Huomiota, huomiota
et saa koskaan kylliksesi
ja ilmestyt aina sinne, missä sitä on eniten tarjolla
Laadulla ei niin väliä
eikä sillä nolaatko itsesi
Koska ainakin he katsovat sinua
ehkä jonain päivänä jopa hyväksyvätkin
Siihen asti pelaat tätä peliä
Huomiota, huomiota
epävarmuutesi haluaa yhä lisää
mutta ei se lääkitse tai paranna
Muutoin kaikki narkkarit olisivat onnellisia
Etkä näe sitäkään, kuinka takanasi kuiskitaan
et voi saavuttaa arvostusta näin
Loisteputkivaloissa olet tilanteen hallitsija
kun kaikkien katseet palavat sinussa
niin kauan kuin et tiedost amiten se sinua kuluttaa
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi