Ensilumi sortuu maahan aina liian aikaisin
niin ettei se millään voi kestää
sillä vaikka pilvissä jo pakastaa,
nurmi on vielä lämmintä ja vihreää
ruskan alla, taipumatta
Kaikesta huolimatta lumi tulee tuhoutuakseen omaan painoonsa
Talvi koittaa varmasti
sen tiedämme kaikki
Ensilumi vain ei elä
sitä nähdäkseen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Oikein hienoa luonnon muutoskuvausta tämä runosi ja mielestäni tapa jolla ilmaiset lumen tuloa ja tuhoa on hyvä - erilainen.