Tässä olen minä
tyytyväinen itseeni
nuori nainen
joka on vihdoin oppinut lentämään
omilla siivillään
tämän talon seinät
eivät ole vankilani sillä
olen vahvempi
kun saavun kouluun
noin viikon päästä
hymyilen ja pidän luokkailaisistani
fresh new start
piano soi
ilmassa leijuu
persikkateen tuoksu
enkä tahdo juosta karkuun
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi