'Say all I need
is the air I breathe'
Kun siirrän verhoa näen
auringossa kylpevän pihan
kesä laskeutuu maamme päälle
en ole ihan varma olenko onnellinen
mutten onneton
enkä yksin vaikken sinun kanssasi
idiootti
vaaleatukkaisia teinityttösiä
katoksen alla tupakalla
ja minä olen pukeutunut veljeni huppariin
joku päivä vielä näytän heille miten
kaunis ja vahva minä olen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi