rakastan teitä

Runoilija dollyfix

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tänään ei ollutkaan
niin kylmä kuin luulin
oli melkein lämmin
viimeisiä kesäpäiviä

taivas ja maa ovat yhä täynnä värejä
syksy on vielä hetken päässä

parhaat ystäväni
olemme taas yhdessä
kolme nuorta naista
tai pientä teinityttöä
riippuen näkökulmasta

kiipesimme yhdessä sinne
missä näkee kauas ympärille
kun aurinko oli
lähes laskemassa ja nauroimme koska
kaikki oli

ja on

kevyttä ja kaunista
kuin pieni saippuakupla

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot