Nimetön

Runoilija dollyfix

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 19.1.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Eilen en tarvinnut talvitakkia
Oli lämmin
Se sai minut hymyilemään

Lasken kolmeen
Kolme päivää näkemättä sinua

Vain kolme päivää
Silti pisin aika toukokuun jälkeen

Aika liitää
Kevyillä siivillään

Saan vielä ystäviä
Sillä olen hyvä ihminen
Jolla on paljon annettavaa

Rukoilen
Jumala ja enkelit
Olkaa minun kanssani
Vahvistakaa minua

Vain kolme päivää
Ja olemme taas yhessä

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot