Olen jääkiekkoa valokuvaava urheiluhullu ja harrasteleva runoilija. Runoilua olen harrastanut jo pitkään, koska sillä voi ilmaista tunteitaan...kipua, rakkautta, kaipausta etc. Pääansioni saan edelleen myyjän töistä, mutta haluun kerran olla valokuvaava runoilija :-) Kuka tietää? Tutkimattomia on elämämme polut. Sanoituksia kaipaavat muusikot. Ottakaa yhteyttä...
Kommentit
Sivut