Eksyn syvälle sun silmiin
viimein uskon ikuiseen onneen
ja odotan taivaalle tähtemme syttyvän
Vain sinusta, sinusta mä elän
Jatketaan matkaa nyt rinnakkain
Rantaa valkoisen sannan kuljetaan
nää muistot sydämiimme talletetaan
Annetaan aikaa toisillemme
Riidellään vaan joskus aiheesta
Ei jäädä kiinni koskaan valheesta
Jaetaan kaikki tärkee keskenään
Jatketaan matkaa nyt rinnakkain
Rantaa valkoisen sannan kuljetaan
nää muistot sydämiimme talletetaan
Side välillä meidän on katkeamaton
Jatketaan matkaa nyt rinnakkain
Rantaa valkoisen sannan kuljetaan
nää muistot sydämiimme talletetaan
Petollinen rakkaus toisiltamme kielletään
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi