Valheet. Niiltä en pakoon pääse.
Miksi? Lupasin sydämeni luovuttaa.
Ainokaiseni voi vain yhtä rakastaa
ja se et ollut sinä punaisessa mekossa.
Lupasit pelastaa, mutta valot häikäisivät
ja arvasin, että rikkaus on katoavaa.
Sydämen rikkaus on vain oikeaa
ja uskon enää rahaan rakkauden.
Ne on onnenkyyneleet rakastavaisten,
jotka sädehtivät lailla timanttien.
Kohdatessan toisensa meriksi yhtyvät
ja laineilla sen onnekkaimmat ratsastavat.
Kohdataan hetkissä rakkauden aamun
vielä tänään on sydän vierellä rakastetun.
Aika tulee kaiken korjaamaan
ja huomenna uusi päivämme alkaa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi