Loistan lailla kirkkaimpien tähtien
kun kanssas kulkemaan käyn.
Oot loiste mun elämän
Selättäjä hetken pimeän.
Annat mulle uuden uskon
uuden uskon kirkkauteen.
Tää tie meidän yhteinen on
oon viimein löytänyt elämän palon.
Sun kanssa kuljen voittoon.
Voittoon ylle loistavan kuun.
Tähtein tuolla puolen on meidän maa
On hetket siellä kaunista unelmaa.
Rinnallais olen valloittaja maailman
Rakkaudesta olen saanut vallan.
Tunnen sen vahvin on rakkautemme
Kirkkaus sen kuultaa silmistämme.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi