Hiljaisuuden äänettömät sanat
Itse sinäkin täällä taakkasi kannat
Kerran lyö sydämesi viimeisen kerran
On sulla määrätyt päivät Herran
Olet kuiskaus elämän hetkessä
Tuulen ujellus illassa syksyisessä
Kesäillan valottomassa yössä
Olet siinä henkiesi työssä
Vain sinä voit elämääsi kantaa
Itselle oikeuden rakkautta antaa
Kerran sinäkin tunnet sen
Onko se eessä päivänä huomisen
Nuo punaiset huulet sinua kutsuu
Mansikaltako ne maistuu
Olet vastuulta piilossa hetken rakkaudessa
Siinä kaiverretun ison tammen juuressa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut