Anna sydämesi ottaa rakkaus vastaan
Pääset silloin oikeesta elämästä maistaan
Jätä ovi aina raolleen todelliselle onnelle
Aina sisintäsi hetkinä punaisina kuuntele
Olet vain kerran tässä elämässä
Älä kulje läpi sitä pimeässä
Elämä on kuin lyhyt perhosen lento
On korsi sen todella hento
Hetkessä kaikki kerran pyyhitään pois
Mietit vaan kunpa mulle elo onnen tois
Vaan ei voi rakastaa, jos pelkää
Yksin kuljet silloin meren selkää
Rohkeutta tässä elämässä vaaditaan
Vaan niin usein riemun ovet suljetaan
Olet vain kerran tässä elämässä
Älä kulje läpi sitä pimeässä
Oon itsekin onneni pari kertaa pois heittänyt
Olen elämälleni niin paljon velkaa nyt
Tartu sinä käteeni, jos minussa hyvää näät
Jätettäis taakse rakkauden pilvi säät....
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut