Sinun valosi loistaa täällä minun tielläni
Olet minulle taivaalla loistava toivontähteni
Kerran taivaan häissä yhdessä ollaan
Kun mäkin kerran astun tuonelan jollaan
Lähetät sieltä rakkautesi luokseni
Siipesi sun tääl mua kantaa
ja paljon toivoa tielleni antaa
Vuoteni kuluvat nopeaan. Ollaan kerran yhdessä ainiaan.
Kun taivas minutkin kerran kutsuu
Niin kauan susta sydämeni paisuu
Suuresta sydämestäni annan paljon
Kerran annoit mulle tunteen jalon
Kesällä annan keskiyön auringon valaista
Ei koskaan tuu tielleni sydäntä samanlaista
Olit valo kirkkain sun lyhyen elämän
Avullasi niin moni selätti pimeän
Olit liian hyvä tänne päälle maan
Olit aina osa suunnitelmia taivaan
Nyt siel johdat enkelten joukkoa
Särjet voimillas monta sydänten patoa
Vuoteni kuluvat nopeaan. Ollaan kerran yhdessä ainiaan.
Kun taivas minutkin kerran kutsuu
Niin kauan susta sydämeni paisuu
Suuresta sydämestäni annan paljon
Kerran annoit mulle tunteen jalon
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut