Hengen tangon voit syömmeistäs löytää.
Se voi sut onneen ikuiseen johdattaa.
Siellä taivaan tähdet kirkkaina palaa.
Haave siellä on toteutunutta unelmaa.
Voi kun saisin rakkaimpani murheista pois
Silloin onni ikuinen meillä ois.
Taas ei voitais toisiamme kadottaa.
Liekki rakkauden valaiskoon.
Ei mikään voi meitä erottaa.
Kanssais kuljen valoon.
Kanna meidät sinne minne onni kantaa.
Kuljemme ikuisesti rakkauden rantaa.
Kanna meidät sinne, jossa näämme tähden loistavan.
Missä rakkaus oottaa meidän valvovan.
Voi kun saisin rakkaimpani murheista pois
Silloin onni ikuinen meillä ois.
Taas ei voitais toisiamme kadottaa.
Liekki rakkauden valaiskoon.
Ei mikään voi meitä erottaa.
Kanssais kuljen valoon.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi