Olen antanut itsestäni paperille kaiken
Todellisuudessa kaikki on silti kesken
Voisinpa olla rakkauden sankari oikeesti
loppuun tän elämän
Olen pelännyt pitkään rakastaa
En ole saanut sitä sanaa suustani
Kuinka vaikeaa se onkaan
Omat tunteensa paljastaa
Pelko rakkauden töistä
On jähmettänyt minut
Olen kauan itseäni etsinyt
Pari kertaa rakkaudessa särkynyt
Olen kuin ruukku, joka on täynnä
ja sitten särkyy....
Palasia en enää jaksa yhteen liittää
Kivut sydämen mulle jo riittää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut