En voi enää itseäni kantaa
Vain sulle haluun itseni antaa
Voimaa sydämen ei voi voittaa
Silloin kun se serenadiaan soittaa
Pelkäsin kerran koskettaa
Vaan päivä tää opettaa
Ei oo sydän yksin onnellinen
On väri rakkauden kullan keltainen
En voi unohtaa koskaan sua
Oisitpa palani jokaista aamua
Aamukahvit yhdessä
Se sama aina mielessä
Olet vain mun
Minun maailmani sä oot
Muut muita vaan palvokoot
Olet kallein aina mulle
Oispa päiviä öille valvotuille
Joka hetki sun kanssa
Olen Suomineitoon aivan pihkassa
En voi unohtaa koskaan sua
Oisitpa palani jokaista aamua
Aamukahvit yhdessä
Se sama aina mielessä
Olet vain mun
Voin vain elämäni sulle antaa
Kun kuljet kanssain kohti ikuisuuden rantaa
Kuiskaan hiljaa tanssi kanssain
On se rakkauden avain
En voi unohtaa koskaan sua
Oisitpa palani jokaista aamua
Aamukahvit yhdessä
Se sama aina mielessä
Olet vain mun
Kanssais koin viimein sen rauhan
Peitin kaiken pelon ja uhan
Voimani oot mun
En voi unohtaa koskaan sua
Oisitpa palani jokaista aamua
Aamukahvit yhdessä
Se sama aina mielessä
Olet vain mun
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut