Tässä jälleen katson kohti taivaisiin
Turvaudun pieniin onnen hetkiin
Onko jossain Taivas tai Helvetti
Annettu meille pelin onnen poletti
Niin suhteellista on elon rikkaus
Koko elämä on yks lähtölaukaus
Juoksu maaliin
Jäikö mitään haaviin...
Ootat siin, et pidot paranee
Samalla kaikki ohi menee
Elä joka päivä ja tartu hetkiin
Niin vaan jäät jälkeen elämänki henkiin
Mun elämän rasti on kirjoittaa nää laulut
Ne on ne iloista suruista piirretyt taulut
Olen eksynyt tässä maailmassa väärään rakkauteen
Katsonut monesti liikaa tulevaisuuteen
Pohtinut yöt, että miksi vielä elän
Kohdannut nuo demonit keskel pimeän
Tää pieni ihmisparka
On vaan niin arka
Vaan nuo kaikki on elämäni karttaa
Ei ois syytä mullakaan enää rakkautta karttaa
Lähtöpiste kerran piirrettiin
Välillä matkan voi mennä eksyksiin
Vaan määränpää on meillä jokaisella
Kunpa vielä kerran saisin intohimoisesti suudella
Olen eksynyt tässä maailmassa väärään rakkauteen
Katsonut monesti liikaa tulevaisuuteen
Pohtinut yöt, että miksi vielä elän
Kohdannut nuo demonit keskel pimeän
Tää pieni ihmisparka
On vaan niin arka
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut