Joskus mä oon niin totaalisen hukassa
Eksynyt oon liian monta kertaa rakkaudessa
En enää anna kenenkään satuttaa
En vuoksi rakkauden kyyneliä valuttaa
Elän lopun elämääni huumassa
On kostolla liian vahva osuus maailmassa.
Kun elää elämää minuutti kerrallaan
Oppii siitä silloin nauttimaan.
En stressaa enää päivää huomista
En huomaa enää aikani kulumista
Kerran vielä mäkin levon saan
Ajan tän tyydyn polkuani tallaamaan
Olen oppinut ikuiseen elämään uskomaan
Kuoleman tuomaan sielun rauhaan
Kaikki hyvyys vielä kerran palkitaan
Kun vaan annat sydämes tähän maailmaan
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut