Aina meidän pitää vuoksi ennakkoluulojen taistella
Ikämme taas virastossa valehdella
Aina meidän pitää Itäblokkia vastaan taistella
Liian suuri ego on naapurillamme Putininilla
Aina meidän pitää progapandaa katsella
Erilaisia on meidän silti kunnia olla
Aina meidän pitää kaikki ensin tehdä
Se vaan usko ja tiedä.
Aina meidän pitää suuntaa näyttää
Se kenties vanhoja sieluja jäytää
Aina meidän pitää malli piirtää
Vuoria vuoksi erilaisten siirtää
Aina meidän pitää olla EU:n mallikansalaisia
Tukea taas noita kreikkalaisia jumalaisia.
Aina meidän pitää säästää
Rahat nuo taas ulkomaille päästää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut