Aina vain oon miettessäin
Miks kuljen tiiliseinii päin
Antaispa tänään jo joku onnen
Jotta viimein voimani tunnen
Joku kerran pelin poikki viheltää
Haluisin sitä ennen elämääni onnen piirtää
Haluan aistia raikasta ilmaa
Kunpa olis tää viel ilon maa
Kanna, Kanna uneen keinuta
Kerranko meitä yhes kaksi komeeta
Kanna, kanna, ei yhes taivuta
Täällä matkaa ny kaksi komeeta
Voi kunpa keksittäis raha uus
Jota vois rakkaudella maksaa kerran kuus
Silloin pärjäisi täällä rakkauden kerjäläinen
Olis rahahuolet painajainen etäinen
Uskon ikuiseen elämään ja rakkauteen
Vaan en huuhaa saarnaajiin, jotka lähettää tyhjyyteen
Kun täällä toiset aina ottaa huomioon
Ei silloin joudu jälkeen elämän tuomioon
Kanna, Kanna uneen keinuta
Kerranko meitä yhes kaksi komeeta
Kanna, kanna, ei yhes taivuta
Täällä matkaa ny kaksi komeeta
Kanna, Kanna uneen keinuta
Kerranko meitä yhes kaksi komeeta
Kanna, kanna, ei yhes taivuta
Täällä matkaa ny kaksi komeeta
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut