Onko olemassa ydinfysiikkaa
Kuka opettaa oikeaa kemiaa
Joka rakkaudelle suunnan näyttää
Kaikki ne eilisen toiveet täyttää
Rakkauden laulu monelle tuntematon
Pohtii hökkelissään kadun mies varaton
Voiko enää onneaan löytää
Vaiko ojanpohjaan jää
Sanat on hänen rikkaus
Vaan niin raaka on elämän hauraus
Oottaako vain kuolemaa
ja hetkeä kun lumen peittää maa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut