Nyt oon nähnyt kaiken.
Ei mikään oo enää kesken.
Lennän kohti taivaan sineä ja
ei oo sydämeni enää pimeä.
Rakkautesi oli mulle niin tärkeä,
en kuitenkaan enää sua vainoa.
Vahva sydämeni paloi rinnassani
ja vannoi sinuun rakkauttani.
Miksi kasvojani niin pelkäsit
ja et syvemmälle katsonut.
Oon vain kuun kiertolainen
Oot mulle stara rakkauden.
Ehkä tähtien tuolla puolen
voin jättää taakseni rakkauden.
Valaiskoon tähteni valo matkaasi,
käy rakkauteni näin rinnallasi.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi