Älä viitsi enää anteeksi pyytää
On kyllästynyt valheisiisi mies tää.
Lakanasi on likaiset jälleen kun palasin,
vaikka sua ikuisesti rakastaa lupasin.
Jälleen polvistut eessä mun
Sanot tää oli kerta viimeinen.
Vaan himo on saanut susta vallan
Riettaus saanut susta otteen.
Oon yksin mieluummin kuin
kanssais sekunnin.
Älä enää anteeksi pyydä
et tiedä mitä se tarkoittaa.
Sanasi ovat tyhjiä kuin kumiseva harju
En enää sun lupauksiis tartu.
Otan uuden suunnan elämääni,
jossain tuolla on oikea rakkaani.
Sen lupaan, että teen parhaani.
Parhaani unohtaakseni sun sydämes tyhjyytesi.
Oon yksin mieluummin kuin
kanssais sekunnin.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
kipeää kirjontaa, kauniisti muotoiltuna. tää pääsee kyl suosikkeihin, kosketti kovasti. :) jatka sammaan malliin :)
Runona kivuliaskuvaus tutusta aiheesta
Sivut