Leijan lailla valloitit taivaan
Minä sinua narun toisessa päässä ohjaan
Annan sulle neuvot tulevaan
Lapseni johdatan suureen maailmaan
Kuinka ylväs ootkaan sä rakkain
Lennät siellä vierellä haukkain
Jos joskus putoat niin minä nostan
Kaikki kivut silloin sydämestäis poistan
Hyvää matkaa sulle toivotan,
Omilla siivillä saat viimein lentää
Muutut linnuksi maan taivaan
Minä kerran astun tuonelan laivaan
Voin silloin matkaa jatkaa
Kaiken sä voit täällä taitaa
Piirrämme kaksi sinistä raitaa
Olen onnellinen tässä hetkessä
Vain lapseni sä nyt mielessä
Me kaksi matkaajaa
Elon perään kaksi huutajaa
Aikamme täällä rajallinen
Mutta ylhäällä ikuinen
Luona kaikkien rakkaiden
On paikka yllä pilvien
Voin silloin matkaa jatkaa
Kaiken sä voit täällä taitaa
Piirrämme kaksi sinistä raitaa
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Sivut