Sä miehistä se parhain
Jouduit käymään tuonelaan niin varhain
Vaan elit elämääsi täysillä
Sun lapses menestyksen jäljillä
Heidän kunniansa muistoas kunnioittaa
Kautta heidän elämä voittaa
Jotkut elää elämää harhaillen
Vaan sä ratkaisit elämän arvoituksen
Täällä me voimme aina muistot kauniit uudelleen elää
Onhan meillä vaan hetki tätä elämää
Kun sydämestään kaiken antaa
Elon viime hetkinä ilo kantaa
Ei tarvitse silloin katuu mitään
Aurinko nousee ja katsot itään
SIlloin toteet et olihan elämä taival
Illalla oot jo valkoisella laival
Se sut luokse isäis kuljettaa
Silloin taas elämä voittaa
Täällä me voimme aina muistot kauniit uudelleen elää
Onhan meillä vaan hetki tätä elämää
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi