On sydän sammunut ja
loppuun oot tiesi käynyt
Toit valon meille
Olit pelastaja rakkaudessa
Enkelin siivet nyt sait
Valvot meitä
Siipes yllemme levität.
Kirkkaus peittää meidät
Sydämet puolesta sun
löytävät toisensa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi