Olen kulkenut tien yksinäisen
Kokenut aavikon kuumuuden.
Elänyt öissä ja ollut pimeissä töissä.
Vaan eksynyt oon rakkaudessa.
Olen pelännyt liikaa, kenties sitä oikeaa.
Anonut rakkaudelta armoa.
Kaionnut rakkauden valoa.
Joskus vielä löydän tien oikean.
Joskus vielä sytytän rakkauden valkean.
Mun sydämmeni saa poimia,
On sen aika rakkaudessa toimia.
Olen ainiaan sen toisen sydämen
ja jaamme kahden ihmisen mielen.
Anon tässä nyt rakkaudelta armoa.
Ethän mua pimeä sydän enää vainoa.
Olen rakkaudessa vielä kokematon
On amor mulle vielä tuntematon.
Joskus vielä löydän tien oikean.
Joskus vielä sytytän rakkauden valkean.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi