Kun nään sun tuskasi rakkaudessa.
Haluun olla sua vahvistamassa.
Oltaisiin vahvempia kahdestaan
Ikuisesti toisiamme rakastetaan.
Miehes tuo entinen, niin turhamainen
Kadotti pettäessään kanssas onnen.
Kauneutes eessä en vois harhautua
Alttarille kanssas haluun polvistua,
Anna sydämeni sua kantaa
ja käteni rakkauden maljasta juomaa kaataa.
Valvon vierelläis, jos tunnet kipua,
et saa tuskaan enää koskaan vaipua.
Olen se joka tekee sydämmestäis titaania.
ja rakkauden hetkistä toteutuneita unelmia.
Haluun sun vierelläis loppuun asti kulkea
ja muistot rakkauden sydämiimme sulkea.
Ollaan tässä kaikkeudessa maailman valonkantajia
Rakkaudesta kestävästä toisille kertojia.
Anna sydämeni sua kantaa
ja käteni rakkauden maljasta juomaa kaataa.
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi