Jos mä sut saisin ois ilta ennen aamua.
Yöt vierelläis vaan vahvistais mua.
Oisin sulle se rakkaus joka ei katoa.
Se ainoa sydän joka kantaa sua.
Kun vain sydämmein opit tuntemaan
Voit luottaa tukeeni hetkestä ikuisuuteen..
Tuskaa rakkaudessa oot joutunu kokemaan,
vaan kanssani voit löytää onnenmaan.
Kuiskaan sen sun korvaasi...
Ikuisesti sua rakastan...
Älä enää pelkää sydämmeis ääntä
Anna sen sut johdattaa pois pimeästä
Olen sulle enemmän kuin rakkaus
Ei oo laitonta tää sydämeni varkaus.
Kosketa hiljaa mun rintaani
sinä rakas minun armaani.
Tunnet sydämeni sykkeen
sama syke tarttuu sun sydämeen.
Kuiskaan sen sun korvaasi...
Ikuisesti sua rakastan...
oletus
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi