Kyllä kaikki tietävät mitä sanat tarkoittavat
henkeäsalpaava
mykistävä
välinpitämätön
Niinhän me kaikki tiedämme
tai niin luulemme tietävämme
Kunnes oikeasti
unohdamme miten hengittää
emme saa sanaa suusta
eikä kukaan välitä
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Osuvaa. Tykkään kovasti tyylistäsi kirjoittaa ja runojesi ajatuksista näin yleisesti ottaen! (:
Puhuttelevan mielenkiintoinen.
Tää laittaa kyllä miettimään ja ihan totta se on!! Ihanaa ku saan aina jotain uutta näistä siun ihanista runoist!!