Kun koittaa aika unohtaa
Ei minulla ole mitään mitä muistaa
missä seuraava juonenkäänne?
Kaipaan tuoksua kynttilöihini,
värejä vesisateeseeni
Huutava tarve
ääneen ja tuntoon
Valkoiseen kosketukseen
kimaltavaan ääneen
Tule ja pyyhi pöly pois minusta
jotta voin olla puhtaasti sinun
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kaunis runo.