Tough truth, honey

Runoilija milo

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 25.7.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Kirjoitan myös blogissani Heinäpilvi :)
 

En syytä itseäni
mutta minä se taisin olla
Tästä en pääse irti
väkisin, en sovinnolla

Lehdet karisevat pian puista
syyspäivät syrjäyttävät kesäni
Pian emme toisiamme muista
taisit teroittaa veitsenteräni

En kestä ajatusta siitä
miten sattumalta puistossa keinut
En halua kuunnella niitä
joiden mielestä järjen rajoilla heilun

Ikävöin tunnetta
kun tietää mitä toinen ajattelee
Ikävöin huurretta
ripsissäsi luistelun jälkeen

En osaa mieltäni järjestää
en osaa näitä tapahtumia sisäistää

En minä osaa

Etkä sinä halua
Siltä se vaikuttaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

hyvä tunnelma

surullinen, haikea, jotenki juuri sopivasti rytmitetty ja riimitelty. Erittäin kipeä, silti kaunis :( mein runot on aika samaa settiä, hehe : D

 

Käyttäjän kaikki runot