Yrttikylpy

Runoilija Helmisimpukka

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 17.8.2011

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Mitättömän kiven alta hiekkarannalta löysin luonnontimantin Suuren harmaan järkäleen alta löytyi pieni sateensuoja yksinäiselle tytölle En siis tahdo olettaa sen perusteella mitä näen tahdon nähdä toisen puolen, sisustan
 

Ammeen sylissä istun

Koira reunaa vasten hyppää, korvat höröllä katsoo pyytäen

Pohjalle luhistun

Missä päättyy minä?
Missä vesi alkaa?

Ei koira seurakseni tahdo, se vain tarkisti

Pienenpieneksi, ryppyiseksi kutistun

Ei, en uponnut kuitenkaan

Koira mua taas katselee vaan

Kuin huolissaan

Se ei tahdo

tunteisiini vellomaan

Se ei mua pysty auttamaan

Voi miksei, miksei tämä vesi ole kuumempaa
Sellaista johon voisi vain nukahtaa

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot