Vitut Annen timmistä pi*lusta
Vitut Annen muhkeista rinnoista
Vitut Annen hennosta varresta
Mul on oikeus olla onnellinen
Mä olen mä
Mä olen hyvä
ja riittävä
Vaikken sitä aina itse uskoiskaan
Vaikkei kukaan niin sanoiskaan
Vitut Annen söpöstä hymystä
Vitut Annen säihkysilmistä
Vitut teidän romanttisesta filmistä
Ainakin mä olen vapaa
Ehken kumpaakaan teistä enää tapaa
Entä jos hylkäänkin miehet
Pidä hyvänäsi
Nauti Annestasi
Selite:
Alko soimaan päässä tämä, tää on typerä, mutta terapeuttinen laulu mulle :D
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi