En tiedä pitäisikö itkeä vai nauraa elämälle
Vai onko kaikki sittenkin
Omaa syytäni
Miten voin jo kaksi kertaa eläissäni
Olla rakastunut kahteen
samaan aikaan
Vaikka olen vain kolmeen ihmiseen
koskaan ollut rakastunut
Sinä
olet jo kahdesti
ollut valintani
Kummallakaan kerralla
et silti ole ollut itsestäänselvä
tai helppo valinta
En tiedä miksi
haluan sinut
sillä järjellä minulle olisi
sopivampikin
joskus, jossain
Yksinkertaisuudessasi
olet monimutkainen
Ilmeettömän kuoresi alla
hyvin tunteellinen
Sinua on pakko katsoa tarkkaan,
syvälle
Sillä muuten näytät jokaiselle
aivan samalle
Haluan sipaista
vinoa hymyäsi
Tahdon suudella
mystistä tuoksuasi
Haluan halata selkääsi
Tietää,
että vaikket sitä sano,
olet onnellinen
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Kyllähän tähän maailmaan rakkautta mahtuu, eikä rakkaus kysele järjeltä lupia.