Huuleni tahtovat huulillesi, hiljaa hyväillen kädet vartalollesi.
Koskettaen sielun jokaista sopukkaa, hyväillen... näykäten korvan nipukkaa.
Katsoen silmiin kujeilevasti, painuen syliin keimailevasti...
Huokaisten kaulallesi himon jonka olet saanut heräämään.
Haluan sinut ihan iholle asti...
Suudelmin huuliltasi hiljalleen poskiesi kautta kaulalle, käteni etsivät rukoillen jokaista soluasi, olkapäitäsi,rintaasi..vatsaasi...
Tunnen hengityksesi ihollani, kuuman ja polttavan, tunnen katseesi,kätesi hiuksissani...
Suutelen uudelleen vaatien, katsoen silmiin, koskettaen jokapaikkaan toisin kuin kukaan muu on sinua koskettanut...
Sormen kärjillä lihasten rajat, huulilla hiljalleen hyväillen, tunnen värinän vartalon....hiljaa...haaveilen vierelläsi...
Painuen syliin, nukahdan kainaloon lämpöiseen toivoen intohimon viimein heräävän... aamu auringon kanssa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
Viettelevän kaunis,eroottinen runo.Hyvä.