Hiljaa ilman sanoja...
Rakastelen sinua tähtitaivaan alla.
Hiljaa ilman tekoja...
Seison vierelläsi.
Hiljaa ilman kyyneleitä...
Suren surusi.
Hiljaa ilman pelkoa...
Astun vierellesi, annan lupauksen huomisesta katseessani, kyyneleeni huuhtovat surusi tummiin vesiin... käteni kädessäsi me kaksi luottavaisina maailmaa vastaan.
Selite:
<3
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi