Koskaan ei ollut juuria
Joita nuorena maasta kiskoa
Joten nyt ei ole tainta
Uuteen maahan istuttaa
Ei yhden kesän aikana
Koko elämää kylvetä ja korjata
Ikäni saan etsiä
En minnekään
Kuulu vieläkään
Kaikki tämä haparoitu aika
Ei minnekään
Vielä päättynytkään
Selite:
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi