Tänään olen juuri se
Joka olen aina halunnut olla
Takkuinen tukka
Mutta kasvoiltaan kaunis
Sielussa rauha
Vaikka hetki on hauras
Vaikka vain tämän takia
Kannatti jatkaa elämää
Tänään olen se
Joksi halusinkin kasvaa
Selite:
Tätä kai kutsutaan kasvamiseksi. Tänään olen arpinenikin ehjä ja minä.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
hieno runo
Hieno runo:)
oot varmaan aika masentunut
Hymy kaareutui huulilleni! Ihanan positiivinen runo, maustettuna leikkisällä tunnelmalla.