Hetken tahdon istua tässä
Yksin ihmisvilinässä
Kuunnella puheensorinaa
Aikatauluni unohtaa
Katsella ihmisten kasvoja
Lapsen unta rattaissa
Askeleiden tempoja
Annan kyynelten valua
Helpotuksen kuohua
Pienuuteni tuntua
Kokonaisia maailmoja
Kulkee nytkin ikkunan alta
Selite:
Koin mitä ihmeellisimmän rauhallisen hetken istuessani iltapäivällä yksin kahvilassa.
- Kirjaudu tai rekisteröidy kommentoidaksesi
Kommentit
okei, iha hyvää settii. mut tsekkaa tää
oon tonigee ja tiedän mistä puhut/
ilot, ja surut, damn.. piikitän subuu/