Juurtunut muisto

Runoilija princesaf

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 18.3.2007

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ehkä olen joskus liian ujo ja arka, mutta jos minuun tutustuu niin tietää millainen minä olen.
 

Mene pois muisto,
kaikki on nyt toisin.
Huutaisin,
ellei joku olisi ommellut huuliani.
Käperryn taas peiton alle,
turvaan,
niin kuin silloin.
Kunpa voisin taas mennä siskon kainaloon,
turvaan.
Vihaiset huudot kaikuvat korvissani,
pelko valtaa mieleni.
Yritän piiloutua muistoltani, mutta se seuraa minua,
kuin varjo.
Yritän päästää sen pois mielestäni,
mutta sen juuret ovat liian syvällä minussa.
En saa sitä lähtemään.
Ja taas itken itseni uneen...

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Hellyttävä,
aikaansaa halun suojella;
onnistuu herättämään tunteita, kaunis hyvinkin

Tää on tosi liikuttava.. Ihan nousee pala kurkkuun ku lukee tätä. Tosi hyvin osaat kirjottaa ! (:

 

Käyttäjän kaikki runot